imagine articol

Baschetbaliștii noștri încep joi semifinala cu FC Argeș Pitești

U-Banca Transilvania pornește la drum în semifinalele Ligii Naționale. Adversara noastră va fi FC Argeș Pitești, iar partidele sunt programate joi, 25 aprilie, respectiv sâmbătă, 27 aprilie. Ambele meciuri din BTarena vor începe la ora 19:00, iar biletele pot fi achiziționate printr-un click AICI. Confruntările vor fi transmise în direct pe FRB TV.

 

Trupa lui Mihai Silvășan a ajuns în careul de ași al campionatului după ce a învins-o pe Dinamo București cu 3-0 la general. Câinii ne-au pus probleme doar în primul meci, însă ne-am impus categoric de fiecare dată. Mai exact, scorurile înregistrate la finalul fiecărui joc au fost 87-68, 81-67, respectiv 97-48. 

 

În schimb, FC Argeș Pitești a înfruntat-o pe Rapid București și a avut câștig de cauză. Mai exact, gruparea din Trivale a încheiat seria tot prin trei succese. Primele două partide au avut loc în capitală, acolo unde Piteștiul a câștigat cu 78-76, respectiv 79-73. Ulterior, pe teren propriu, trupa lui Nebojsa Vidic a repurtat o victorie cu 81-63.

 

U-Banca Transilvania și FC Argeș Pitești s-au întâlnit în sezonul regulat, iar clujenii au fost de fiecare dată mai puternici. Cu alte cuvinte, acasă am câștigat cu 88-69, în vreme ce în deplasare ne-am impus cu 78-63.

 

Semifinalele se vor decide conform sistemului cel mai bun din 5 partide. Confruntarea cu numărul III este programată marți, 30 aprilie, la Pitești. 

 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

 

După mai multe zile în care doar ne-am antrenat, suntem nerăbdători să începem seria cu FC Argeș Pitești. Suntem concentrați să jucăm un baschet de calitate, vrem să avem intensitate și să oferim un ritm bun. Întâlnim o echipă atletică, ei se apără bine și trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere. 

 

Emanuel Cățe, jucător U-Banca Transilvania

 

Echipa noastră este dornică să încheie cu bine un sezon care a fost la înălțime. Luăm totul pas cu pas, iar următorul obiectiv este câștigarea seriei cu echipa din Pitești. Ei au o echipă foarte bună, au demonstrat în meciul retur acest lucru. Trebuie să îi tratăm cu seriozitate, deoarece ei pot juca un baschet excelent. Nu trebuie lăsați să își facă jocul, iar sarcina noastră este să respectăm indicațiile antrenorului. Vom evolua cât de bine putem pentru a merge mai departe! Victoria este obiectivul principal în fiecare joc! 

HAIDE "U"
0

Parteneri