imagine articol

ACTUALIZARE: La meciul cu CSM Oradea nu vor avea voie copiii nevaccinați

Actualizare - 10.10.2021

Potrivit informărilor venite din partea Direcției de Sănătate Publică Cluj, la meci nu vor avea acces copiii nevaccinați, indiferent de vârstă. Părinții care au achiziționat bilete, iar copiii nu au putut efectua încă vaccinarea împotriva SARS CoV-2, își vor primi banii înapoi. 

......................................

U-Banca Transilvania întâlnește CSM Oradea în a doua etapă din Liga Națională de Baschet. Meciul are loc duminică, 10 octombrie, de la ora 19.15.

Accesul spectatorilor este admis în limita a 50% din capacitatea BTarena.

Au acces la meci:
𝗮) persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
𝗯) persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Atestarea vaccinării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 se realizează prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID pentru a facilita libera circulație pe durata pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare.

În perioada 7-11 octombrie nu se vor mai vine abonamente. Abonații care au deja un card emis pot își pot ridica abonamentul de la casa de bilete în ziua meciului.

Prețul biletelor este:

10 lei în online
12 lei la casa de bilete de la Cluj Arena (stadion)
6 lei reducere la casa de bilete pentru elevi studenți și pensionari (în baza documentelor justificative) 

Programul casei de bilete de la Cluj Arena este dumincă, 10 octombrie, de la ora 14.00.

Meciul va fi transmis în direct pe DigiSport, LookSport+ și FRBtv.

Parteneri