imagine articol

Convocări la echipele naționale pentru componenții U-Banca Transilvania

La următoarea fereastră de calificare pentru turneele finale, trei componenți ai U-Banca Transilvania au fost convocați la echipele naționale. Formația României va fi ajutată de kinetoterapeutul Adrian Resteman, care îl va avea alături pe maseurul Csaba Mott. 

Totodată, o convocare a primit și Ștefan Grasu, însă sportivul nu se va prezenta la următoarele partide. În schimb, Ștefan Grasu a primit acceptul Federației Române de Baschet de a rămâne la Cluj-Napoca, pentru a se pregăti de turneul Euroligii la juniori. 

Delegația României se va reuni pe 10 februarie la București, iar pe 15 februarie va pleca în Polonia, la Gliwice. Tricolorii vor da piept cu Israel pe 19 februarie și cu Polonia două zile mai târziu.

În altă ordine de idei, Karel Guzman a fost din nou convocat la reprezentativa statului Cuba. Naționala sud-americană se va duela de două ori cu Canada și o dată cu Republica Dominicană, în perioada 18 – 21 februarie. 

HAIDE "U"
3

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit