imagine articol

Giordan Watson revine la U-Banca Transilvania

U-Banca Transilvania a rezolvat problema conducătorului de joc pentru sezonul viitor. Clubul nostru a bătut palma cu Giordan Watson, care revine la Cluj-Napoca, după ce a evoluat la CSM CSU Oradea. 

Născut pe 24 octombrie 1985 în Detroit, statul Michigan, Watson este unul dintre cei mai importanți fundași din Liga Națională. El a ajuns în țara noastră prima dată în 2013, atunci când a semnat cu Energia Târgu Jiu. Alături de formația gorjeană a cucerit Cupa României în 2014 și a ajuns până în Final Four-ul FIBA EuroChallenge. 

În sezonul 2017-2018, Giordan Watson a orchestrat atacul formației noastre, câștigând Cupa României. Tot în 2017 a primit și pașaport românesc, bifând prezențe pentru naționala noastră. Giordan s-a transferat la CSM CSU Oradea, formație la care a activat până în prezent. În maioul orădenilor, Watson are două titluri de campion în România.

În sezonul precedent, sportivul ce măsoară 1.78 m a înregistrat medii de 9.4 puncte, 2.0 recuperări și 4.0 pase decisive, cu un indice al eficienței de 10.8. El a fost unul dintre orădenii care au contribuit la obținerea medaliilor de bronz în FIBA Europe Cup, performanță izbutită în primăvara acestui an.

Giordan este absolvent al Colegiului Central Michigan și a mai jucat la formații precum Eisbären Bremerhaven, Giants Nördlingen ( ambele din Germania), Grindavík (Islanda), Uşak Sportif (Turcia) sau Le Mans (Franța).

Bine ai revenit, Giordan!

Giordan Watson, jucător U-Banca Transilvania:

Aveam nevoie de ceva nou, dar și de ceva cu care sunt familiarizat. Știu că avem șansa de a concura la un nivel înalt, așa că a fost un motiv bun pentru a mă întoarce.

HAIDE "U"
12

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit