imagine articol

În atenția suporterilor care doresc să facă deplasarea la meciul IV de la Oradea

U-Banca Transilvania dispută joi, 17 iunie, meciul cu numărul IV din finala Ligii Naționale. Formația noastră o înfruntă pe CSM CSU Oradea într-un joc care va începe la ora 20:00 la Arena Antonio Alexe. Suporterii noștri au posibilitatea să asiste la acest joc, iar clubul organizator ne-a pus la dispoziție un număr de 83 de bilete, la fel ca la partida de luni.

Așadar, pentru a avea acces la tichete, suporterii trebuie să se înregistreze pe platformă, făcând un click AICI. De menționat faptul că, înaintea meciului III, fanii au avut ocazia să își rezerve bilet și pentru partida de joi. Cei care și-au exprimat dorința să participe, nu trebuie să mai confirme încă o dată prezența la partida de mâine. 

CSM CSU Oradea, organizatoarea meciurilor, a stabilit condițiile de intrare în sală, în conformitate cu normele impuse. Așadar, în urma consultărilor cu autoritățile, CSM CSU Oradea poate organiza meciuri „cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului dacă:

• toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

sau

• prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore ori al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore NUMAI dacă acestea se vaccinează înaintea intrării în locația de desfășurare a evenimentului”. Mai precis, la Arena Antonio Alexe va exista un punct de vaccinare disponibil inclusiv înaintea partidei.

Așadar, suporterii noștri trebuie să aibă în vedere faptul că pot asista la partidă doar dacă fac dovada vaccinării pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare. Nu sunt acceptate teste RT-PCR negative sau antigen pentru infecțiaSARS-Cov-2, decât dacă fanii noștri doresc să se imunizeze la centrul de la Arena Antonio Alexe.

De asemenea, conform reglementărilor, persoanele care s-au imunizat doar cu prima doză de vaccin și persoanele care se află în perioada de 15-90 de zile de la contactarea virusului NU vor avea acces în sala de eveniment.

În arenă au acces și copiii sub 18 ani, care pot prezenta rezultatul unui test antigen rapid. Acestea vor fi oferite gratuit la intrarea în arenă. În plus, la intrarea în sală se va folosi vaccinul Johnson&Johnson. 

HAIDE "U"
0

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniTudor Tailor