imagine articol

Jucătorii noștri s-au antrenat duminică în fața fanilor. D.J. Seeley s-a alăturat campioanei României!

Suporterii echipei noastre i-au putut vedea la treabă duminică pe baschetbaliștii lui Mihai Silvășan. U-Banca Transilvania a efectuat astăzi un antrenament cu public, la care au putut fi prezenți fanii cu cel puțin 30 de puncte acumulate în Fan Zone.

 

Astfel, la ședința de pregătire au participat toți jucătorii, cu excepția lui Karel Guzman și Tudor Șomăcescu. Ambii se află în proces de recuperare recuperare, după accidentările suferite în ultima perioadă. Pe de altă parte, D.J. Seeley s-a alăturat lotului și a efectuat primul antrenament. 

 

U-Banca Transilvania debutează în BKT EuroCup miercuri, 25 septembrie, împotriva celor de la Cedevita Olimpija Ljubljana. Fluierul de start al partidei se va da la ora 19:00. 

 

D.J. Seeley, jucător U-Banca Transilvania

 

Mă bucur că m-am întors. Sunt gata să începem campionatul, mai ales că vin după un sezon foarte bun. Așteptările sunt ridicate și de abia aștept să muncim. Chiar de la primul antrenament i-am avut alături de noi pe fani, deci a fost perfect. Echipa arată foarte bine, vom juca mai rapid, mai exploziv. Aștept și prima partidă, va fi o atmosferă grozavă. Meciul se anunță dificil, dar eu sunt convins că vom avea mulți fani în tribune. 

 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

 

A fost o zi frumoasă, mă așteptam să fie atât de mulți suporteri. Știam că sunt nerăbdători se ne vadă la lucru. Am păstrat tradiția și în acest an cu un antrenament deschis. Fanii le-au transmis energie jucătorilor, care s-au pregătit foarte bine. A fost un plus pentru că am avut atât de mulți fani în sală. Îi așteptăm alături de noi și la meciurile oficiale, în special în EuroCup. Sperăm să avem sala plină la cât mai multe meciuri, dar acest lucru va fi posibil doar printr-un joc foarte bun. Sperăm să fim sănătoși și să mergem mai departe. Felul nostru de a fi ne obligă la mai mult. Nu mă voi relaxa după un sezon bun. Nici vorbă, e o nouă stagiune și o nouă echipă. Trebuie să fim profesioniști, ambițioși și să scoatem maximum! D.J. nu era în lotul inițial, mă bucur că a acceptat să fie alături de noi în EuroCup. E un jucător cu experiență, care poate să facă diferența. Mă bucur că avem un jucător valoros în plus în rotație. Contează, mai ales că Guzman e accidentat. S-a accidentat ușor la antrenament și Șomăcescu. D.J. mai are nevoie de timp pentru a intra în ritmul nostru, dar sunt mulțumit, nu e ieșit din formă. 

HAIDE "U"
4

Parteneri