imagine articol

Mihai Măciucă și-a prelungit contractul cu U-Banca Transilvania

Unul dintre cei mai importanți baschetbaliști români, component al echipei naționale, rămâne la U-Banca Transilvania! Mihai Măciucă și-a prelungit contractul cu multipla campioană a României.

Mișu a sosit la Cluj-Napoca vara trecută și s-a ridicat la nivelul așteptărilor, devenind rapid un om de bază în cadrul lotului. Măciucă a bifat 37 de partide în Liga Națională, remarcându-se cu statistici de 9.5 puncte, 3.4 recuperări și 1.2 pase decisive, respectiv un indice al eficienței de 10.9.

De asemenea, în maioul alb-negru, Mihai a parcurs cel mai bun sezon al carierei atât din punct de vedere statistic, cât și al performanțelor obținute. Pe lângă campionat, baschetbalistul a cucerit Cupa României și a debutat în BKT EuroCup. Astfel, în cea de-a doua competiție europeană ca valoare, Măciucă a jucat în 17 meciuri, iar unul singur l-a început ca titular. 

Mihai a împlinit recent 24 de ani.

Mihai Măciucă, jucător U-Banca Transilvania

Sunt bucuros să anunț semnarea unui nou contract pentru încă un sezon cu U-Banca Transilvania. Aprecierea și încrederea pe care mi le-a arătat clubul reprezintă pentru mine o motivație suplimentară de a excela pe teren. Pentru mine, U-Banca Transilvania nu este doar un club, ci o familie. Mulțumesc conducerii, antrenorilor și suporterilor pentru sprijinul lor necondiționat. În acest nou capitol, voi continua să depun maximum de efort și să îmi aduc contribuția la succesul echipei, menținând aceleași standarde înalte de profesionalism și dedicare. Abia aștept să simt din nou energia și entuziasmul fanilor pe teren, să împărtășim emoția fiecărui meci și să luptăm împreună pentru noi victorii.

HAIDE "U"
10

Parteneri