imagine articol

Săculeţi cu suflet | produse realizate din steagul expus la sferturile de finală din BKT Eurocup

13 martie 2024, o seară memorabilă, o sală plină până la refuz. Ne aflăm faţă în faţă cu istoria, în sferturile de finală ale BKT Eurocup, împotriva echipei London Lions.

A fost un meci marcat de speranţă, emoţie şi intensitate, atât pe teren, cât şi în tribune. Am fost martorii unei performanțe remarcabile, a unei sărbători a baschetului şi a spiritului nostru de familie, iar amintirile din acea seară vor rămâne mereu în inimile noastre.

La finalul meciului, am expus un steag cu mesajul "Step by step we are coming closer. Till next time", simbolizând nu doar dorinţa noastră de a ajunge tot mai sus, dar şi unitate, dedicare şi perseverenţă.

Transformare Sustenabilă

În cultura sportivă, steagul este mai mult decât un simplu banner, este identitatea şi spiritul nostru. De aceea, am ales să îi oferim o nouă utilitate. Într-o lume în care sustenabilitatea este vitală, am ales să nu aruncăm steagul după meci. În schimb, am transformat acest material în două produse utile și estetice: săculeți cu şnur și plase de purtat pe umăr.

#NePasa

Săculeţii şi plasele sunt disponibile în shop, în 200 de articole unice. Fiecare produs este un simbol al angajamentului nostru față de “U”, de mediu, dar şi faţă de comunitate, pentru că fiecare achiziţie va aduce o schimbare pozitivă în viaţa tinerilor susţinuţi de către asociaţia Clujul Are Suflet. Toate fondurile obţinute din vânzarea produselor vor fi donate către Clujul Are Suflet.

Clujul Are Suflet

Din 2007, fundația a ajutat peste 2.000 de tineri cu vârste între 14 și 20 de ani, care provin din familii cu o situație socială modestă să își cunoască adevăratul potențial, să termine cu bine studiile și să se (re)califice.

Activitățile specifice au loc în Cluj-Napoca, într-un centru de zi, unde adolescenții au la dispoziție servicii educative, de consiliere și socializare, respectiv medicale. Clujul Are Suflet are propria echipă, formată din aproape 20 de tineri cu specializări diferite – psihologie, psihoterapie, asistentă socială, psihopedagogie, pregătire didactică etc.

În 2023, Clujul Are Suflet a ajutat 242 de tineri.

  • 87.5% dintre elevii de clasele a 12-a şi-au luat bacul
  • 96.5% dintre adolescenţii aflaţi în program au terminat anul şcolar
  • 8 adolescenţi au intrat la facultate
+ 1
HAIDE "U"
0

Parteneri