imagine articol

U-Banca Transilvania cedează amicalul cu Mornar Bar

U-Banca Transilvania a fost învinsă de Mornar Bar în penultimul joc al turneului de verificare din Bosnia și Herțegovina. Formația noastră a pierdut meciul disputat vineri seara cu scorul de 88-74.

Startul confruntării le-a aparținut muntenegrenilor, care au strălucit în ofensivă și au înscris 27 de puncte în primul sfert. De partea cealaltă, baschetbaliștii lui Mihai Silvășan au totalizat 19 puncte. În actul secund, replica noastră a venit de la Patrick Richard, care a izbutit 15 puncte în 20 de minute de joc. O prestație bună a avut și Andrija Stipanović, așa că tabela indica 46-45 la pauză. Ulterior, la finalul sfertului trei, Mornar beneficia de patru lungimi avantaj, 67-64. Diferența s-a făcut în ultimele 10 minute, când adversarii au apăsat pedala de accelerație și au condus aproape în permanență la 10 puncte. 

Patrick Richard a reușit 18 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive. Andrija Stipanović s-a evidențiat prin 16 puncte, 10 recuperări și 3 pase decisive. Dustin Hogue a avut 14 puncte, 7 recuperări și 3 assist-uri.

U-Banca Transilvania va mai disputa un amical în Bosnia și Herțegovina. Acesta este programat duminică, în compania formației Borac Banja Luka. 

Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania 

A fost al doilea meci în două zile consecutive. Am întâlnit din nou o echipă fizică și am cedat în ultimele cinci minute. Nu am reușit să ținem ritmul acestei partide. Am avut și momente bune, dar și momente proaste. Din păcate, am început meciul cu o apărare slabă, primind 27 de puncte în primul sfert. A fost un meci de pregătire util, trebuie să analizăm ce nu am făcut bine și să mergem mai departe. Sper să ne refacem 100% până duminică. Va fi ultimul meci înaintea preliminariilor Champions League și trebuie să fim din ce în ce mai buni. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit