imagine articol

U-Banca Transilvania, în fața meciului decisiv din acest sezon

U-Banca Transilvania are parte de o partidă de totul sau nimic duminică, în BTarena. Baschetbaliștii noștri o înfruntă pe CSM CSU Oradea în meciul cu numărul V din finala campionatului. Prima minge se va juca la ora 20:00, iar jocul va fi transmis în direct la Digi Sport, Look Sport și FRB TV.

Elevii lui Duško Vujošević și Mihai Silvășan au debutat cu dreptul în finală, reușind să își apere propriul teren. U-Banca Transilvania a câștigat confruntarea inaugurală cu 73-62. Ulterior, alb-negrii au câștigat cu 103-80. În momentul în care seria s-a mutat la Oradea, bihorenii au repurtat două rezultate pozitive. Marți, trupa lui Cristian Achim s-a impus cu 75-71, iar a doua întâlnire a fost adjudecată cu 64-60. 

Așadar, disputa de duminică va fi cu trofeul pe masă. Clubul nostru a făcut demersurile necesare pentru a beneficia de o sală plină. Drept urmare, 7.000 de spectatori pot asista la meci în anumite condiții. Pe scurt, fanii pot intra în sală dacă prezintă dovada schemei complete de vaccinare. În plus, este permis accesul în sală cu un test PCR negativ. Toate detaliile despre bilete sunt disponibile AICI. De menționat faptul că formația noastră îi îndeamnă pe suporteri să fie îmblăcați în ALB duminică seara! 

U-Banca Transilvania se află în fața unui nou meci decisiv. La fel s-a întâmplat și în semifinale, când am depășit-o pe CSO Voluntari cu 3-2. De altfel, cu Oradea am jucat o serie trimisă în decisiv în semifinalele stagiunii 2016/2017. Atunci am avansat spre finala cu Steaua, cucerind trofeul. 

Mihai Silvășan, antrenor principal U-Banca Transilvania:

Este meciul decisiv. Suntem din nou în postura de a juca un meci decisiv. Știam când am mers la Oradea că finala nu este jucată. Am dat totul să câștigăm acolo, însă nu am reușit. Este dificil să joci la Oradea, în sala lor. Am fost aproape, dar nu am concretizat. Acum avem avantajul terenului propriu. Îi vom avea și pe fani alături de noi și îi așteptăm în număr cât mai mare. Cu siguranță vom da tot ce e mai bun din noi. Sperăm să îl avem la dispoziție pe Nandor Kuti mâine seară. Încă nu știm, vom vedea în ziua meciului.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit