imagine articol

U-Banca Transilvania nu va mai efectua deplasarea la Voluntari. Meciul de vineri a fost amânat

U-Banca Transilvania nu va mai pleca joi la Voluntari, pentru meciul din etapa cu numărul IV a Ligii Naționale. Jocul trebuia să se dispute vineri, 15 octombrie, de la ora 17:00, însă clubul ilfovean a solicitat amânarea acestuia. Mai exact, CSO Voluntari se confruntă cu probleme medicale la nivelul lotului. 

În consecință, partida va fi reprogramată la o dată care va fi anunțată ulterior. Baschetbaliștii noștri vor continua pregătirea pe plan local până sâmbătă, atunci când vor pleca în Italia, pentru duelul de luni cu Brindisi, din cadrul grupelor Basketball Champions League. 

U-Banca Transilvania a debutat cu dreptul în noua stagiune. Clujenii au două victorii din tot atâtea posibile în campionat și au trecut cu brio de primul tur al Cupei României. De asemenea, în prima etapă din sezonul regulat al Basketball Champions League, Richard și compania au înregistrat o victorie.

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit