imagine articol

Copiii noștri au cucerit medalia de bronz la U12

Campionatul național U12 de la Costinești a ajuns la sfârșit. Ultimele meciuri au avut loc sâmbătă, iar una dintre echipele noastre a cucerit medaliile de bronz. În finala mică, U-BT Alb, formație pregătită de Mioara Iurian, s-a clasat pe locul trei. Juniorii alb-negri au câștigat meciul cu Alpha Team Sport Sibiu, scor 34-28.

De asemenea, U-BT Roșu s-a clasat pe locul 12, după ce a pierdut cu ACS Isports Ploiești, scor 43-27. În schimb, U-BT Negru încheie competiția pe locul 13, grație victoriei cu BC CSU Sibiu, scor 34-28. De menționat faptul că U-BT Roșu și U-BT Negru sunt echipe alcătuite din juniori mai mici cu un an față de adversarii întâlniți. 

Mioara Iurian, antrenor principal U-BT Alb

Este minunat atunci când la sfârșitul unui an competițional poți fi mândră de băieții pe care îi antrenezi. Este o echipă cu mult potențial și pasul spre juniorat este unul promițător. A fost o experiență frumoasă, dar în același timp grea și epuizantă, din cauza condițiilor de joc în aer liber la temperaturi ridicate. Băieții noștri au încercat în fiecare joc să-și depășească limitele, devenind astfel mai puternici și mai buni în ceea ce fac. Felicit toți jucătorii, inclusiv echipa de 2010, care a avut o evoluție deosebită. Nu în ultimul rând, felicit părinții care ne-au susținut admirabil și cu mult fair-play pe tot parcursul competiției. 

Foto: Alina Cojocaru

Simona Mușat, antrenor principal U-BT Roșu

După o perioada lungă de pauză jucătorii au fost nerăbdători să participe la meciuri. Au acumulat experiență și au progresat de la un meci la altul. Nu a contat că au fost mai mici sau pentru prima dată la un campionat național. Au reușit să se lupte de la egal la egal cu adversarii. Sunt mândră de ei!

Andrei Cosma, antrenor principal U-BT Negru

Am avut un turneu bun, iar o medalie este o medalie, chiar dacă am luat locul trei. A trebuit să ne adaptăm foarte repede la condițiile de la Costinești. Ne-a ieșit acest lucru și trebuie menționat că la vârsta asta formăm caractere și viitori baschetbaliști. Titlurile o să apară atât timp cât direcția este bună. Felicitări tuturor echipelor U-BT pentru jocurile desfășurate și să ne vedem sănătoși la toamnă, pentru noul sezon. Haide U!

Foto: Alina Cojocaru

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschKineticPeakVisit ClujIzvoarele Calimani