imagine articol

Echipa U13 a încheiat turneul final pe locul 8

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat a avut loc turneul final la categoria U13. La competiție a participat și o echipă din cadrul clubului nostru, pregătită de către Flavius Lăpuște. U-BT 1 a terminat întrecerea de la Blejoi pe locul 8.

Practic, juniorii noștri au debutat la turneu cu un meci în fața celor de la ABC Laguna București, scor 85-32. În cele din urmă, am pierdut și jocurile cu Leii București (70-40), respectiv Dan Dacian București (61-47). În ultima partidă, care a contat la stabilirea ierarhiei finale, BC CSU Sibiu ne-a răpus la limită, 70-69.

Întrecerea a fost câștigată de către ABC Laguna București, care în finală a învins gruparea Leii București, scor 60-47.

Flavius Lăpuște, antrenor principal U-BT U13

A fost un turneu în care, practic, ne-am verificat puterea în fața celorlalte echipe de generația noastră. Se putea, cu siguranță, mai mult. Aici nu vorbim neapărat despre rezultat. A fost o experiență pentru copii și din punctul meu de vedere sunt numai aspecte pozitive. Știm la ce trebuie să lucrăm și cum să facem selecția mai departe. Am întâlnit echipe cu o talie mai mare, cu meciuri mai multe în picioare. Formațiile de pe podium au fost mai experimentate, se joacă multe meciuri în București. Noi nu am avut așa multe partide. Sunt numai lucruri bune de pe urma participării, am văzut unde suntem ca potențial tehnic și știm cum trebuie să lucrăm. 

Parteneri

BT
CompexitPrimaria Cluj NapocaAegon
Regina MariaBoschPeakVisit ClujIzvoarele CalimaniReco SportConsiglierifoundeverLeierBrother at your sidePMA InvestCardiofit